Voorraadbeheer heeft een niet te onderschatten impact op het verkoopproces van uw producten. Als u in uw systeem een voorraadverschil hebt, loopt u niet alleen inkomsten mis, maar moet u mogelijk zelfs een spoedorder plaatsen bij uw leverancier. Wij hoeven u niet te vertellen dat dit hoge (extra) kosten met zich mee brengt, extra tijd vergt en frustratie oplevert.

Kies voor het voorraadbeheersysteem van Silvasoft

Wij geven u een aantal redenen om uw voorraden online te beheren met de software van Silvasoft. Zo heeft u altijd grip op uw voorraad en hoeft u niet mist te grijpen.

Geen gestoei in Excel

Als u uw voorraadbeheer met Silvasoft regelt, hoeft u geen ingewikkelde formules te gebruiken. U kunt in Silvasoft uw product- en voorraadlijsten inlezen. De voorraad wordt na het boeken van inkoop- en verkooporders automatisch bijgewerkt. Ook kunt u ervoor kiezen om voorraadmeldingen in te stellen als de voorraad een bepaald aantal passeert. Als u met meerdere collega’s verantwoordelijk bent voor de voorraad, hoeft u geen Excelbestanden meer rond te mailen. Er kunnen rechten toegekend worden en meerdere gebruikers kunnen geautoriseerd worden voor de module ‘producten en voorraad’.

Altijd en overal inzicht in uw voorraad

Het maakt niet uit waar u uw voorraad wilt bekijken of muteren. Overal waar u een internetverbinding hebt, hebt u zicht in uw voorraad. Of u nu in het magazijn via uw telefoon of tablet de app bekijkt of op het werk achter een computer of iMac zit: overal hebt u grip op uw actuele voorraad. En als extra bonus, voor de app betaalt u niets extra’s.

Koppel uw voorraadbeheersysteem met andere modules

Het voorraadbeheersysteem Silvasoft staat niet op zichzelf. Silvasoft is een modulair pakket, de modules integreren volledig met elkaar. Als u de modules facturatie en/of verkoop afneemt zit voorraadbeheer daar bij inbegrepen. U bent met deze modules instaat om te offreren (Verkoop), factureren (Facturatie), inkooporders te versturen en meer. Hiermee haalt u het uiterste uit Silvasoft en hoeft u naast u voorraadbeheersysteem geen andere software of pakketten aan te schaffen.

Overtuig uzelf met een gratis proefaccount! U kunt het voorraadbeheersysteem (inclusief alle andere Silvasoft modules) 30 dagen gratis uitproberen.

Gratis uitproberen