Met onze voorraadbeheer app kunt u op elk mobiel apparaat uw voorraad inzien. Zit u bij een klant? Via uw smartphone kunt u inloggen en direct vragen van uw klant beantwoorden. Werkt u enkele dagen in de week vanuit huis? Via uw tablet of laptop blijft u op de hoogte. Met online voorraadbeheer kunnen meerdere gebruikers mutaties uitvoeren zonder dat u een excelbestand moet ronddelen. Een app is makkelijk, slim en betaalbaar. Ervaar de voordelen. Meld u aan voor een gratis proefperiode van 30 dagen.

Gratis uitproberen

Voorraadbeheer app

Met onze voorraadbeheer app weet u exact hoeveel en op welke locatie uw goederen liggen. Het geeft u inzicht, tot in detail, in uw gehele voorraad. De applicatie kan eenvoudig naar de wensen van uw bedrijf of medewerkers worden ingericht, zonder dat daar specifieke kennis voor nodig is. Het werkt snel en intuïtief, waardoor medewerkers meer productief zijn en prettig kunnen werken. Uw medewerkers kunnen direct de voorraad bijwerken wanneer er goederen zijn worden verkocht.

De voorraadbeheermodule is beschikbaar als Android en Apple app. U kunt daarmee overal uw voorraad inzien en bijhouden. Het grote voordeel is dat u snel kunt schakelen. Voorraad bijna op? Via de app krijgt u een melding. Dit stelt u in de gelegenheid om tijdig actie te ondernemen. U kunt direct contact opnemen met uw leverancier. Spoedorders en de daarbij behorende extra kosten kunt u voorkomen.

Minder opslag- en voorraadkosten

Goed voorraadbeheer betekent ook dat u minder opslag- en voorraadkosten heeft. Voorraadkosten zijn de kosten die het directe gevolg zijn van het houden van voorraden. Onder deze kosten vallen onder andere renteverlies, verzekeringskosten van de goederen en exploitatiekosten van het magazijn of andere opslagruimte. Wanneer al deze kosten in aanmerking worden genomen, kunnen de totale kosten voor het houden van goederen wel 20 tot 30% van de boekwaarde bedragen. De boekwaarde is in veel gevallen ook de werkelijke waarde op de balans.

Het belang van goed voorraadbeheer is essentieel bij het voeren van een gezond bedrijf. Het is zelfs zo dat het onvoldoende beheren van de voorraad een aanzienlijke rol kan spelen bij een faillissement. Een online voorraadbeheersysteem is dan ook ideaal om overal in het bedrijf direct toegang te hebben tot een up-to-date overzicht van de voorraden.

Effectief online voorraadbeheer

Silvasoft is een uitstekend voorbeeld van eenvoudig en effectief voorraadbeheer via een app, waardoor er volledige controle over de voorraden ontstaat, onder meer door de gebruiksvriendelijke en geavanceerde rapportagemogelijkheden. Er zit een supportmodule verwerkt in de app waardoor er direct vragen of verzoeken kunnen worden ingediend die zeer snel worden afgehandeld.

Niet alleen kan de hele voorraad gemanaged worden met de app, ook bieden wij modules voor onder meer projectmanagement, CRM, boekhouden, facturatie en urenregistratie. De meeste modules hebben een koppeling met elkaar, zodat alle workflows naadloos op elkaar aansluiten.

U kunt zich aanmelden voor een proefperiode van 30 dagen om kennis te maken met onze voorraadbeheer app. Na de proefperiode wordt uw account niet automatisch omgezet in een betalend abonnement. Bevalt het u? Pas dan wordt u klant.