Daar we ons continu verdiepen in het zoeken naar een optimale integratie van verschillende producten en technische ontwikkelingen, behoren onze softwareoplossingen tot de sterksten die actueel beschikbaar op de markt zijn. Ons stockbeheer programma is daar een onderdeel van. U kunt met onze software zorgen voor een goed stockbeheer. Gegevens meerdere malen invoeren is verleden tijd. Met 1 druk op de knop wordt uw overzicht bijgewerkt. Ideaal voor webshops en andere commerciële bedrijven. Om te kijken of ons stockbeheer programma u bevalt, bieden wij u een gratis proefaccount voor 30 dagen.

Gratis uitproberen

Gratis stockbeheer programma voor 1 maand

Stockbeheer en voorraadbeheer zijn twee termen die normaal voor hetzelfde worden gebruikt, maar er is wel een klein verschil. Voorraadbeheer is specifiek de voorraad, de aanwezige voorraad in de winkel of magazijn, volledig beheren. Stockbeheer wordt meer gebruikt als artikelbeheer wordt bedoeld. In principe is het opmaken van een prijslijst, zonder hierbij de voorraad van bij te houden, artikelbeheer. Probeer een maand lang gratis ons stockbeheer programma, dan zal het duidelijk worden wat wij bedoelen.

Stockbeheer software kopen is een hele investering. Dikwijls moet u ook jaarlijks nog extra betalen voor updates. Voor een startende ondernemer of zzp’er is dit vaak geen optie. Gelukkig zijn er uitstekende alternatieven. Wij bieden u een goed alternatief. Onze software scoort hoog op bepaalde functionaliteiten. U kunt bijvoorbeeld alle details van uw artikel op één plaats opslaan, van algemene gegevens, afbeeldingen tot EAN-code.

EAN is een afkorting van Europees Artikel Nummer. Het is een unieke code die maar éen keer wordt uitgebracht om zo een product of producteenheid een identificatie te geven. Voor elk product, elke variatie of eenheid is een uniek nummer nodig. Er zijn twee verschillende soorten codes; geregistreerde en niet-geregistreerde codes. Niet geregistreerde codes worden voornamelijk gebruikt door webshops. Geregistreerde worden veelal gebruikt door fysieke winkels. Boven de code staat de welbekende barcode ofwel streepjescode.

Stockbeheer programma combineren met andere modules

Het stockbeheer programma maakt onderdeel uit van een modulair pakket. U kunt het combineren met andere modules, zoals facturatie, inkoop en verkoop. Hierdoor kunt u het hele administratieve proces stroomlijnen. U heeft er nauwelijks omkijken na. Dit betekent dat u meer tijd overhoudt. U kunt zich concentreren op uw kernactiviteiten.

Steeds meer ondernemers concentreren zich op hun kernactiviteiten. Alle activiteiten die daar niet toe behoren, komen in aanmerking voor uitbesteding of vereenvoudiging. Uitbesteding brengt extra kosten met zich, terwijl vereenvoudiging juist lagere kosten betekent. Met behulp van goede en eenvoudige software kunt u tijd en geld besparen. Na 30 dagen gratis gebruik, betaalt u voor ons stockbeheer programma maandelijks slechts een klein bedrag.

In de week voordat uw proefperiode afloopt nemen wij contact met u op. Wij vragen u dan of u het gratis proefabonnement om wilt zetten in een betalend abonnement. Omdat u tijdens de proefperiode volledig gebruikt maakt van onze module, verandert er technisch niets en hoeft u geen instellingen aan te passen. Heeft u belangstelling? Dan kunt u zich direct aanmelden.