Het MKB staat voor meerdere uitdagingen. Naast innovatie is dat onder andere het efficiënter maken van voorraadbeheer en het tijdig uitleveren van producten. Ons softwareprogramma biedt inzicht in uw voorraadbeheer, zodat u straks beter uw klanten kunt bedienen. Elke verkoop en inkoop wordt geregistreerd, zodat u een actueel inzicht heeft in uw voorraad en orderverwerking. Werkt u op dit moment nog in een Excel sjabloon? Wij kunnen alle gegevens inzake orderbeheer, productbeheer en voorraadbeheer integreren in onze software, ook een prijslijst.

Gratis uitproberen

Softwareprogramma voorraadbeheer

Zijn voorraadbeheer en orderbeheer ook voor uw bedrijf van vitaal belang? Zoekt u een softwareprogramma die voor elke orderpicker of voorraadbeheerder eenvoudig te bedienen is en altijd scherp inzicht geeft in uw voorraad? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met ons softwareprogramma weten u en uw medewerkers altijd hoeveel er in voorraad is en hoe snel de orderverwerking verloopt. U kunt hierdoor direct schakelen als bepaalde processen niet zo verlopen zoals u wenst of noodzakelijk is.

Onze software is min of meer vergelijkbaar met een warehouse management systeem. De eerste systemen ontstonden in midden jaren tachtig van de vorige eeuw. In het begin hadden de systemen vooral een registratieve taak. In de loop van de jaren ontstond er geleidelijk aan meer druk op de kwaliteit van de door het magazijn geleverde diensten. Ook moest de uitvoering efficiënter. Gespecialiseerde software is tegenwoordig in elk bedrijf onmisbaar om de voorraad op peil te houden en klanten goed te bedienen.

Software groothandel

Onze software is geschikt voor nagenoeg elke branche. Heeft u een groothandel of detailhandel? Dan bent u ook verantwoordelijk voor de voorraad. Met onze software kunt u onder meer de omloopsnelheid bereken. Hoe hoger de uitkomst van deze berekening des te korter liggen de voorraden opgeslagen en komt het in de voorraden geïnvesteerde vermogen beschikbaar. Dat betekent dat er een ruime hoeveelheid aan liquide middelen aanwezig is.

Naast een voorraadbeheer softwareprogramma bieden wij u nog vele andere makkelijke tools waarmee u talloze administratieve zaken kunt regelen. Gemakshalve treft u hieronder een overzicht aan.

  • Projectadministratie
  • Relatiebeheer/ klantenbeheer
  • Transportplanning
  • Verkoopadministratie
  • Boekhouding
  • Facturatie
  • Winkelsoftware

Winkelautomatisering

Winkelsoftware bestaat onder andere uit een kassaprogramma en een softwareprogramma voorraadbeheer. Het afrekenen en bijbestellen van producten wordt hiermee kinderspel. U vindt er alle functies die u van winkelsoftware mag verwachten, zoals een uitgebreid artikel- en voorraadbeheer pakket, webshopkoppeling en uitgebreide statistieken. Hiermee kunt een voorraadlijst en inventarisatielijst maken. Ook kunt u zelf uitgebreide rapportages samenstellen. Doordat wij al jarenlang veel verschillende branches bedienen hebben we ook tal van unieke functies ontwikkeld. Met andere woorden: wij kunnen winkelautomatisering op maat leveren.

Onze software werkt op onder meer Windows, Apple, Android en Linux en is ook via een gratis app beschikbaar. U kunt te allen tijde inloggen in uw account en zelfs vanuit huis of onderweg uw complete bedrijfsadministratie bijhouden. Van voorraadbeheer tot orderbeheer. Hebben wij uw interesse gewekt? Maak dan gebruik van een gratis proefaccount van 30 dagen en ervaar de voordelen.