Prijzen voorraadbeheer software

De prijzen voor voorraadbeheer software lopen erg uiteen. U zit vast aan hoge maandlasten of moet een duur voorraadbeheersysteem aanschaffen. Offective daarentegen is een modulair pakket. Naast de voorraadbeheer software, zijn er ook andere modules af te nemen. U kunt via de prijscalculator zelf berekenen wat u per maand kwijt zal zijn. Voor het complete product- en voorraadbeheer pakket van Offective betaalt u slechts € 2,85 per gebruiker per maand.

Bereken uw maandlasten

Wilt u meer modules zoals boekhouden, facturatie of projectbeheer? Vink de gewenste modules aan en kom niet voor verrassingen te staan. Na het selecteren van een module wordt de prijs automatisch berekend. De tarieven zijn per gebruiker per maand. Een proefaccount van 30 dagen is gratis!

Prijscalculator


0,00 Probeer gratis!


Uiteraard kunt u ons voorraadbeheersysteem ook eerst uitproberen! Klik op de 'probeer gratis' knop en maak -geheel vrijblijvend- kennis met de voorraadbeheer software en app.
 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden