Voorraadbeheersysteem – jaar gratis!

Het is voor ondernemers erg belangrijk om een actueel overzicht van de voorraad te hebben. Vooral voor u, als startende ondernemer, is het van belang om direct met een professioneel voorraadbeheersysteem te gaan werken. Maar Software Voorraadbeheer weet dat de aanschaf van een voorraadbeheersysteem erg prijzig kan zijn. Daarom bieden wij startende ondernemers de mogelijkheid om een jaar lang gratis gebruik te maken van ons volwaardige voorraadbeheersysteem.

Meer dan alleen een voorraadbeheersysteem

Software Voorraadbeheer maakt onderdeel uit van de bedrijfssoftware Offective. Offective is modulair wat inhoudt dat de modules afzonderlijk afgenomen kunnen worden, maar ook een volledig geïntegreerd geheel zijn. Zo is het voorraadbeheersysteem onder andere geïntegreerd met de modules verkoop, CRM (relatiebeheer), facturatie en boekhouding.

Jaar gratis voorraadbeheer, de voorwaarden

Bent u korter dan 6 maanden geleden gestart met uw bedrijf? Dan komt u in aanmerking voor ‘een jaar gratis voorraadbeheer’.

Bent u langer dan 6 maanden geleden gestart? Dan kunt u Software Voorraadbeheer een maand lang gratis uitproberen.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden