Boekhouding programma

Op zoek naar een boekhoud programma? Voor boekhouding software bent u bij ons aan het juiste adres

Onze boekhouding software biedt vele mogelijkheden. Om er mee te kunnen werken hoeft u boekhoudkundig niet te zijn onderlegd. Het is simpel, zodat elke ondernemer met ons boekhoudprogramma snel zijn of haar weg vindt. Naast boekhoudsoftware kunt u bij ons ook terecht voor een compleet administratiepakket, zoals een factuurprogramma, calculatieprogramma, inkoopsoftware en een kassaprogramma. Elk programma kunt u vrijblijvend en gratis 30 dagen proberen. Meld u aan en ervaar de voordelen van onze software.

Probeer gratis

Boekhouding en/of kassaprogramma

Al werkt u nu met een ander boekhouding programma of kassaprogramma, u kunt meteen overstappen. Wij zorgen voor een correcte implementatie. Helpdesk en updates zijn geheel gratis. Het grote voordeel van ons kassaprogramma is dat u zeer snel kunt afrekenen. U hoeft de artikelen maar aan te klikken in het kassa programma of te scannen. Als u bij het kassaprogramma ook het boekhoudprogramma van ons gebruikt, worden al uw verkopen meteen verder geboekt. Dat scheelt heel wat tijd en geld met betrekking tot uw kassabeheer.

Kassabeheer is een belangrijk onderdeel van uw totale financiële administratie. Vlak daarna komt de boekhouding. Werken met een goed boekhoudpakket neemt u, op financieel vlak, veel zorgen uit handen. Met onze boekhoudsoftware verstuurt u zo goed als automatisch een correcte factuur, krijgt u een seintje als facturen te lang openstaan en met 1 druk op de knop stuurt u een herinnering de deur uit. Ook betalen gaat vanzelf, dankzij de koppeling met uw bankrekening. Door te kiezen voor een boekhoudprogramma met geïntegreerd facturatiepakket koppelt u allerlei relevante gegevens.

ERP applicatie

Ons boekhouding programma bevat naast de standaard onderdelen, zoals kasboek, grootboek, kolommenbalans, journaalposten, inkoopadministratie, nog veel meer. U kunt bijvoorbeeld het pakket uitbreiden met een ERP pakket. De betekenis van ERP staat voor Enterprise Resource Planning. ERP heeft tot doel om de goederenstroom van organisaties te maximaliseren, kosten te beheersen en optimaal te voldoen aan klantwensen. Met een ERP applicatie komen al uw bedrijfsprocessen samen.

Met een administratiepakket zoals wij aanbieden krijgt u meer inzicht in uw bedrijf en financiën. Het is geschikt voor elke type onderneming, van groothandel tot webwinkel. In een oogopslag kunt u zien hoe uw cashflow en uw orders zich de komende maanden zullen ontwikkelen. Niet in een Excel sjabloon, maar in heldere grafieken. Uw administratiepakket openen en meteen zien in allerlei grafieken hoe de financiën ervoor staan. Handig toch?

Analytische boeking aanpassen

Veel ondernemers hebben een boekhouder of accountant waar ze mee samenwerken. Die kunt u ook toegang geven tot ons programma. Dan kunnen zij meekijken in uw boekhouding of een analytische boeking aanpassen, bijvoorbeeld als het om een investering gaat. Dat scheelt heel veel tijd en snelheid.

Als ondernemer zoekt u continu naar mogelijkheden om uw bedrijfsvoering te optimaliseren. Boekhoudsoftware kan u daarbij ondersteunen Niet alleen in efficiëntie, maar ook in groei. U betaalt maandelijks een zeer laag bedrag voor het gebruik van onze bedrijfsadministratie software. Bent u benieuwd hoe makkelijk u uw boekhouding kunt opzetten en bijhouden? Neem deel aan een gratis proefperiode van 30 dagen. Daarna beslist u of u verder wilt gaan.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden